maanantai 4. maaliskuuta 2019

Kuin kuvastimesta



Nyt katselemme kuin vielä kuin kuvastimesta, kuin arvoitusta, mutta silloin näemme kasvoista kasvoihin. Nyt tietoni on vielä vajavaista, mutta kerran se on täydellistä, niin kuin Jumala minut täydellisenä tuntee. 
I. Kor 13:12 

Salome-ystäväni lähdöstä taivaan kotiin tulee kuluneeksi 5.3. kokonainen vuosi.
Sain olla hänen ystävänsä seitsemän vuotta.
Tapasimme Oronmyllyllä hepreankurssilla ja aloitimme sen jälkeen tiiviin viestittelyn. Koimme olevamme monissa asioissa samanlaisia, tuntui suorastaan, että olimme löytäneet kadoksissa olleen kaksossisaren. Olimme kiinnostuneita samoista jutuista, tykkäsimme kirjoittaa, tehdä kuvia ja opiskella kieliä. Teimme yhdessä matkoja Venäjälle sekä Israeliin. Eilatissa aloitimme tämän Sweet Chariot-blogin kirjoittamisen kuuden viikon matkallamme.

Kun Salomen lähtöhetki oli jo hyvin lähellä, hän hyvästeli minut hepreankielisellä sanalla: - Lehitraot - näkemiin. Hän jatkoi vielä: - Taivaassa sitten tavataan. Siellä sitten karkeloidaan. Senhän me, tytöt, kyllä osaamme.

Eilen muistellessani ystävyyttämme syntyi piirros, jossa katselen tulevaa "kuvastimesta arvoituksen tavoin".

Vielä minua ympäröi täällä elämä  väkevänä ja moninaisena. Pyörin omassa arjessani tehtävästä toiseen läheisteni ympäröimänä.
Odotan kuitenkin, että jonakin päivänä saan nähdä taivaan kodissa Jumalan kirkkauden, edellä menneet rakkaat ihmiset  - ystäväni Salomen, jonka kanssa voi ilosta vaikkapa tanssahdella.


Huomisesta emme tiedä, / esirippu eteen jää. / Minne aikonetkin vielä, / tänään tahdon ylistää. Halleluja, halleluja. / Halleluja, halleluja!

Emme pelkää pahaa ansaa, emme pelkää kuolemaa. / Oomme valittua kansaa / joka aina elää saa. / Halleluja, halleluja. Halleluja, halleluja!

Valo pimeyttä voittaa, / luomakunta odottaa. Pian uusi päivä koittaa / täynnä Herran kunniaa. Halleluja, halleluja. / Halleluja, halleluja!

Sanat: Anna-Mari Kaskinen



Ja vielä kerran blogimme laulu Sweet Chariot. Tällä kertaa Johnny Cashin laulamana.

Swing Low, Sweet Chariot - With Lyrics 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti