tiistai 23. huhtikuuta 2019

Päivät pääsiäisen jälkeen




Nyt eletään pääsiäisen jälkeisiä päiviä. Olemme siis siirtyneet uuteen aikaan. Kuolema ja murhe ovat väistyneet ja olemme lähteneet vauhdilla eteenpäin.

Maalasin tuon ylläolevan taulun jo vuosia sitten. Siinä kolme tyttöä on käynyt pääsiäisaamuna haudalla ja he ovat saaneet kuulla enkelin sanoman.
Miksi etsitte elävää kuolleiden joukosta? Ei hän ole kuollut, hän elää! Menkää ja kertokaa tätä viestiä eteenpäin,  että hän todellakin elää. Ja että tekin saatte elää!

- Niin on Jumala maailmaa rakastanut, ettei yksikään joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Joh 3:16
 

Tyttöjen elämä ei koskaan enää ole samanlaista kuin aikaisemmin, vaan tyhjän haudan näkeminen on muuttanut heidät kokonaan. Heillä jokaisella on nyt oma tiensä, jota pitkin he kulkevat maailmaan. Heillä on mukanaan ilosanoma ylösnousseesta Herrasta. Kutakin heistä on odottamassa tulevina päivinä oma tehtävä, joka on räätälöity heidän persoonansa ja taipumustensa mukaan.

He tulevat katselemaan maailmaa kuin uusien lasien läpi. He katselevat ihmisiä ja tilanteita Kristuksen silmin. Hänen myötätuntonsa ja rakkautensa on heidän askeleittensa viittana.



Enkeli saapuu.

Taivas koskettaa maata.

Aamujen aamu.



 
    

Valo jo voittaa,

Kivi ovelta vierii.

Ihmeitten ihme.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti