torstai 2. huhtikuuta 2020

Taivas on auki

 Kun olin ystäväni Salomen kanssa Eilatissa Israelissa, meillä oli tapana sanoa, että taivas oli siellä auki, koska rukoileminen tuntui helpolta. Tuntui, että rukoukset oikein sujahtelivat ylöspäin.
Nyt kun maamme rajat ovat joka suuntaan suljetut, niin yksi suunta on kuitenkin avoin - ylöspäin. Rukouksen tikkaat nousevat taivaaseen.

Juttelin ystäväni Leenan kanssa puhelimessa, ja hän kaipaili kristittyjen yhteistä rukousta näin koronaviruksen jyllätessä. - Eikö ole mitään yhteisiä sovittuja rukoushetkiä tai -ketjuja? Sodan aikaanhan ihmiset rukoilivat paljon, hän sanoi.

Minäkin muistelin erään sairaanhoitajan kertomusta sodan ajalta. Tämä nainen oli palaamassa rintamalta lomalle hoitotehtävistä ja saapui myöhään yöjunalla Lahteen. Hänelle tuli kaupunkiin saavuttuaan suuri tarve mennä rukoilemaan Lahden kirkkoon. Hän lähestyi mietteliäänä kirkkoa, joka näytti ulkoa katsoen pimeältä. Hän tarttui epäröiden ovenkahvaan, mutta ovi yllättäen avautui. Kun hän astui varpaillaan sisään, häntä kohtasi yllätys. Pilkkopimeä kirkko oli täpötäynnä rukoilevia ihmisiä!
Tuntui, että kirkko oikein huokui valtavaa rukousta. Ihmiset olivat joukolla kokoontuneet anomaan apua Kaikkivaltiaalta.

Olen saanut pari ketjuviestiä yhteisen rukouksen puolesta.
Tässä on viesti Eija-ystävältäni Lahdesta, jonka voit kopioida puhelimeen tai sähköpostiin ja lähettää eteenpäin.

Hei, minua pyydettiin mukaan miljoonan Isä meidän- rukouksen ketjuun koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi ja pysäyttämiseksi. Idea on, että rukoilet ja laitat viestin eteenpäin mahdollisimman monelle. Kiitos! 

Ollaan, rakkaat ystävät, mukana rukousrintamassa.
Rukous liikuttaa Jumalan kättä!
Korona on nopea, mutta rukous on vielä nopeampi!

Taivas on auki, ja rukous on tikkaat Isämme luo.


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti