maanantai 9. marraskuuta 2015

Autohuumoria

Erään Helsinkiläisen rantaravintolan portinpieleen on parkkeerattu tämä valokuvani punainen auto. Sen nokalla komeilee vanha kuparinen kahvipannu, kutsuen asiakkaita piipahtamaan sisään pienelle herkkuhetkelle.

Toisen hauskan autoihin liittyvän tositarinan luin jokin aika sitten omasta paikallislehdestämme.
Siinä eräs aviovaimo kertoi miehestään, jonka auton rekisterinumeroksi oli tullut 666.
Kun naapurit sinä aina naureskelivat päätti isäntä vaihtaa sen ja sai kuin saikin autoonsa kilven JOH 316. Hän paranteli sitä vielä tussikynällä siten, että laittoi kaksoispisteen kolmosen ja kuudentoista väliin kas näin - JOH 3:16. Virkavalta oli muutaman kerran huomautellut pilkuista, mutta antoivat niiden sitten olla, kun kuulemma sen " tarkoitus oli niin hyvä."
Siis mikä tarkoitus?
Joh 3:16? 
"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo hukkuisi, vaan että hänellä olisi iankaikkinen elämä."

Huomasitko sanan - yksikään. Eikös se tarkoita sinua ja minua? Tämän lupauksen turviin suljen tänään teidät, itseni, Magdaleenan ja kaksi muuta ystäväämme. Lennämme keskiviikkoaamuna kahdeksi viikoksi Eilatiin, joten. sieltä lähtevät lentelemään seuraavat postauksemme tänne Suomeen - ja mihin nyt ikinä lähtevätkään. SHALOM.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti