lauantai 2. helmikuuta 2013

Shabat shalom!



Tänään on jännittävä ilta. Olemme saaneet kutsun juutalaiseen kotiin, missä tulemme tapaamaan naisen, joka ylläpitää vähävaraisten perheiden vaatejakelua. Sinne saamme jättää sen matkalaukullisen vauvanvaatteita, joilla korvasimme matkatavaroiden puuttuvat kilot. Kerromme tästä vierailusta myöhemmin.

Sapatin rauhaa!

1 kommentti:

  1. Onpa mielenkiintoinen näkökulma: "Matkatavaroiden puuttuvat kilot". Voiko sallitun matkatavaramäärän hahmottaa tästäkin näkökulmasta? On menetetty etu, jos sallittu matkatavaramäärä ei täyty. Tavallisin tapa on ajatella, että tyhjä tila matkalaukussa on tuliaisia varten. Nyt teille syntyy "puuttuvat kilot"- ongelma kotimatkaa ajatellen! Lienette niin ovelia, että lahjoitettujen vauvan vaatteiden tila tulee täyttää tavalla tai toisella hankituilla "räteillä". Nainen on nokkela selittämään ostoksiaan ja tarpeettomiakin hankintojaan. Matkan alussa tosin kerroitte rinta rottingilla, että ette ole sortuneet shoppailemaan, vaikka houkutuksia on ihan asumisenne äärellä. Leikki leikkinä! Ajatuksenne on jalo.
    Maijalle voin kertoa, että Helsingissä avattiin eilen Gudrun Sjödénin myymälä. Olin avajaisissa, tunnelma oli kotoisen riehakas. En ostanut mitään! Gudrun oli itse paikalla. Oli pyydetty pukeutumaan vihreään. Noudatin kehoitusta. Kaikki vihreään sonnustautuneet kuvattiin kadulla yksitellen ja nyt odottelen lahjakortin voittoa. Kadulla kukkivat villisti kevään esikot ruukuissa. Markkinatalous kukoistaa ja etsii uusia ovelia ja koukuttavia juonia. Downshifting on rankka homma.

    VastaaPoista