sunnuntai 30. elokuuta 2015

Armon kantamana


Minulle on sattunut sellainen onni, että syntymäpäiväni osuvat joka kesä juuri sille viikolle, jonka perinteisesti olen viettänyt likeisimpien ystävieni kanssa Oronmyllyn kielikurssilla. Tämä vuosi oli vielä oikein erityisen juhlallinen, sillä juhlapäivä osui sunnuntaille,  joten sain nauttia heidän kanssaan ehtoollista paikalla sijaitsevassa valoisassa kappelikirkossa.

Ystäväni olivat ostaneet minulle lahjaksi hartauskirjan nimeltä Armon kantamana.  Magdaleena selitti sitä antaessaan, ettei hän valinnut kyseistä kirjaa sen sisällön vuoksi, vaan kirjan takakanteen painetun  kirjailijan henkilökohtaisen pienen puheen vuoksi, jonka hän on omistanut kirjansa lukijalle.
SEN Magdaleena luki minulle synttärionnitteluna ja SEN haluan tässä jakaa teille kaikille --- voimaksi näin syksyn kynnyksellä. Ole hyvä, ota nyt Sinä vuorostasi tämä lahja vastaan.

" Jos Jumalalla olisi jääkaappi, sen ovessa olisi sinun kuvasi.
  Jos Hänellä olisi lompakko, siinä olisi valokuvasi.
  Hän lähettää sinulle kukkia joka kevät
  ja auringonpaisteen joka aamu.

  Aina kun haluat puhua, Hän kuuntelee.
  Hän pystyy asumaan missäpäin maailmankaikkeutta tahansa,
  ja Hän valitsi sydämesi." 


Tekstini ylälaitaan liittämäni kuva on suomalaisen naismaalarin, Maria Wiikin teos Kirkossa. 
(v. 1884 . Koko 46,5cm x 56cm). Teos sijaitsee Ateneumin kansallisgalleriassa ja. kuuluu kokoelmaan "Hallonblad"..

Hartauskirjan "Armon kantamana" -
on kirjoittanut Max Lucano. Hän on Teksasissa toimiva pastori ja kirjailija, jonka kirjoja on Yhdysvalloissa painettu yli 15 miljoonaa kappaletta.

2 kommenttia:

  1. Omistan tuon kyseisen kirjan. Siinä on sana jokaiselle päivälle. Annoin sen miniälleni voimaksi uskon elämän alkutaipaleelle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mie otan lahjan vastaan.

    VastaaPoista