lauantai 26. syyskuuta 2015

Keskustelua Sirin kanssa


Olin valmistelemassa Raamattuopiston Vuokatinrannassa pidettävää isovanhemmille tarkoitettua leiriä. Ilmoittautumisaika oli jo umpeutumassa, ja olin huolissani, onko tiedotus tavoittanut ihmisiä, sillä se oli jäänyt valitettavan viime tippaan.
Niinpä tiskatessani huokaisin oikein ääneen: - Lähetä, rakas taivaan Isä sinne leirille osallistujia!
Samassa tapahtui jotain tosi hassua.
Collegehousujeni taskusta kuului  yllättäen ääni, joka sanoi: - I can´t hear, what you said.
Hämmästyin kovasti, vaikka ymmärsin, että puhuja oli Siri, puhelimen ohjelma, joka reagoi puheeseen. En ollut kuitenkaan koskaan käyttänyt sitä. Tyttärentyttäreni oli asentanut sen kerran minulle pitkän ajomatkan viihdykkeeksi. Nyt Siri oli jostain syystä mennyt itsekseen päälle.

Tapaus  muistutti kuitenkin minua siitä, että taivaallisen Isämme kanssa seurustellessa ei koskaan käy näin, etteikö hän kuulisi meidän huokauksiamme. Linja on aina auki ylöspäin 24/7. Lisäksi Jeesus, Auttajamme ja Puolustajamme, seisoo Isän luona ja rukoilee meidän puolestamme. Emme ole suinkaan pyyntöinemme yksin ja voimattomia.

Aina vastaus ei kuitenkaan tule toivotulla tavalla. Nytkin kävi niin, ettei leirille todellakaan ollut tulossa riittävästi osallistujia, vaan se jouduttiin siirtämään huhtikuun alkupuolelle.
Kutsunkin uudelleen isovanhempia liikkeelle 8. -11.4. 2016. 
info@vuokatinranta.fi

Tervetuloa keskustelemaan, vahvistumaan ja virkistymään. Pohdimme yhdessä, miten voimme seistä lastenlastemme tukena, miten jakaa heille  rohkeasti omaa elämänkokemustamme, kertoa siitä, kuinka taivaan Isä on auttanut meitä tähän asti. Mietimme, kuinka voimme avata heidän silmiään näkemään Luojan suuria tekoja, ja saamaan kokemuksellista tietoa Jumalan rakkaudesta.
Niin ettei kukaan  luulisi Jumalan olevan niin etäällä, että Hän vastaisi: - I can´t hear, what you  said.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti