keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Tärkein laukku

Tärkein laukku



Vuosi sitten Salome antoi minulle kaksi matkalaukkua syntymäpäivälahjaksi. Hän tiesi, että haluaisin maalata niihin kuvia. Kun hän nousi kerrostalon rappuja ikivanhat matkalaukut käsissään, vastaan tuli mies, joka sanoi: - Sinä olet tainnut olla kauankin matkalla!

Nyt olen maalannut toisen laukuista. Sen kyljessä on enkeli, joka pitelee kahta elämänmatkalaista kainaloissaan. Kutsun tätä laukkua mielessäni rukouslaukuksi, sinne olen  koonnut rukousaiheita, jotka ovat nousseet tärkeinä ja vahvoina mieleen. Siellä on myös monien ystävien pyyntöjä, joita he ovat tipautelleet viime viikkojen kuluessa laukun pohjalle.

Vaikka ultra light- matkalaukkuni painaa 18 kg ja käsimatkatavara kaikkine hepreankirjoineen melkein 9, niin tämä rukouslaukku on kuitenkin kaikkein tärkein. Laukku lähtee kylmän ja lumen keskeltä kukkivaan, vihreään puutarhaan. Se pääsee talven hämärästä hohtavaan etelän valoon. Tämä laukku tietää jo, että se tulee muuttumaan painavasta kevyeksi, koska Isä itse tyhjentää sen ja ottaa sen sisältämät ajatukset vastaan.

Eikä laukun edes tarvitse liikkua pihasta pihlajan ja lumesta raskaiden oksien alta minnekään.

Itse asiassa - sehän on jo perillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti